• Educació infantil
  Educació infantil
  Estades temàtiques en cases de colònies de la Garrotxa, Osona i Alt Empordà per a nens i nenes entre 3 i 6 anys. Colònies que traslladaran als més petits a un món màgic a través de la seva imaginació amb les activitats i la complicitat els nostres monitors.
 • Colònies de primària
  Colònies de primària
  Diversos itineraris i rutes per la Garrotxa, activitats d’aventura, i tallers formaran les colònies dels infants de primer de primària a sisè, adaptant cada colònia a l’edat dels infants i de la seva oferta. Apostem per a unes colònies educatives però al mateix temps lúdiques.
 • Colònies E.S.O.
  Colònies E.S.O.
  Estades en cases de colònies per alumnes d'ESO, o bé per a colònies de fi de curs lúdiques i esportives o bé per estades on es vulguin realitzar crèdits de síntesi de manera lúdica, educativa i esportiva. Oferim una combinació d'activitats, itineraris i rutes per als més grans.

Activitats a les colònies escolars

Activitats

Corriol Serveis us ofereix un ampli ventall d’activitats lúdiques, pedagògiques i esportives per realitzar durant les colònies escolars en l’entorn natural únic de la Garrotxa.

Veure les ACTIVITATS

Cases de colònies a La Garrotxa

Cases de colònies

Colònies infantils per a nens i nenes de 3 a 6 anys,  colònies escolars per alumnes de primària i alumnes ESO. Allotjament en cases de colònies de la Garrotxa, Osona, Alt Empordà i Cerdanya

Veure les CASES DE COLÒNIES