Els més petits gaudiran d’unes colònies on es traslladaran a un món màgic a través de la seva imaginació a través de  l’ambientació, les activitats i la complicitat els nostres monitors.

Estades temàtiques en cases de colònies de la Garrotxa, Osona i Alt Empordà

colonies-infantils-vida-pages

LA VIDA A PAGÈS

Durant l’estada de colònies descobrirem com funcionava un antic mas. Acompanyats per la Marieta Quinason, en Joan Panxacontent i en Miquel Tothoperd aquests dies ens convertirem en pagesos i els ajudarem a portar una granja com cal.

Per a Educació Infantil i Cicle Inicial es pot introduir la fada Puput com a fil conductor, que ens anirà deixant cartes i pistes per a que ajudem als nostres amics.

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies veurem i donarem de menjar als animals de la i aprendrem amb el Joc de pistes del Mas diferents aspectes de la vida a pagès. Anirem al riu a buscar quins animals i plantes hi viuen i ens farem el nostre propi remei a l’Ungüent de plantatge.

 Desacarrega’t LA VIDA A PAGÈS

colonies-infantils-indis

ELS ÍNDIS

Fa molt i molt de temps els índis vivien sempre barallant-se i empipant-se. La tribu dels Llunaplena deia que els Cuadegat eren uns cap petits i la tribu dels Cuadegat que els Llumdesol sempre volien tenir la raó.

El merder era tan gran que els animals del bosc cansats de tanta discòrdia van demanar la gran bruixota Moltason que fes un encanteri perquè fossin tots amics. L’encanteri va funcionar però… ai, alguna cosa ha passat i està a punt de desfer-se! Ens ajudeu a trobar el secret de l’amistat?

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies ens convertirem en indis, participarem als grans Jocs Índics i ens farem un atrapasomnis per emportar a casa. La Moltason ens anirà deixant pistes per a refer l’encanteri i el més important de tot, que aquests dies ens farem molt amics!

 Desacarrega’t ELS ÍNDIS
colonies-infantils-vida-pirates

ELS PIRATES

La tripulació del vaixell Aiguademarsalada va venir fins a la Garrotxa després de trobar un misteriós pergamí que els assegurava que per aquestes muntanyes s’hi trobava amagat un tresor. Com ja sabeu el que més els agrada als pirates és buscar tresors però això de buscar en terra ferma no és el seu fort, de moment en Tanoca ja ha perdut el mapa. Els pirates demanaran ajuda als nens per a trobar el mapa i el tresor !!

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies ens convertirem en pirates, ens divertirem amb els jocs pirates i ens emportarem un petit record a casa, les ampolles de sal. L’últim dia, després d’haber trobat el mapa farem una bona excursió a la cerca del tresor pirata !!

 Desacarrega’t ELS PIRATES

colonies-infantils-dragolina

LA DRAGOLINA

La Dragolina és una dragona que des de fa molts i molts anys viu amagada al Puigsacalm. Normalment ningú sap de la seva existència però aquest cop la pèrdua dels seus tres ous farà que la Dragolina es posi en contacte amb els nens i els demani la seva ajudar per a trobar-los. Durant les colònies ens anirà deixant cartes i pistes per a guiar-nos.

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies ens convertirem en dracs, ens endinsarem al bosc amb els cinc sentits per a no perdre’ns res del que hi passa i fabricarem un remei casolà fet amb les plantes que nosaltres mateixos collirem, lungüent de plantatge. Finalment, després d’haber trobat els ous, farem una excursió per a portar-los allà on calgui.

 Desacarrega’t LA DRAGOLINA