Visites guiades a la Garrotxa

 • El cor dels volcans
  El cor dels volcans
  Visites guiades al volcà Croscat per aprendre geologia, botànica, zoologia, ecologia, geografia, història i consells pràctics de com protegir el nostre patrimoni natural.
 • Colades basàltiques
  Colades basàltiques
  A Sant Joan les Fonts, seguint el camí de les tres colades podem observar d’aprop com és una colada de lava i les simgulars formes que adopta quan es refreda.
 • Centre d’Interpretació
  Centre d’Interpretació
  Dins del Centre d’Interpretació de la Vall de Bianya hi trobarem, un centre d’acollida i informació, serveis al visitants, espai expositiu i presentació d’un audiovisual.

 

Visites guiades a la Fageda d'en Jordà

LA FAGEDA D’EN JORDÀ

La Fageda d’en Jordà és un bosc de gran bellesa sigui quina sigui l’època de l’any en que hi entrem. A dins, fem una petita caminada i descobrim quines són les peculiaritats que fan d’aquest bosc un lloc excepcional.

Visites guiades a Besalú medieval

BESALÚ, VILA MEDIEVAL

Besalú és un dels conjunts arquitectònics medievals més importants i millor conservats de Catalunya. Mentre passejem pels carrers i places podrem conèixer els diferents elements patrimonials que la fan tan singular.

Visites guiades a Castellfollit de la Roca

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Castellfollit s’assenta sobre una cinglera basàltica de 50 metres d’altitud. Una història de volcans, erosió i sedimentació que ha modificat el paissatge al llarg de 300.000 anys donant-li aquesta forma peculiar que encara avui es va modificant.

Visites guiades al volcà Santa Margarida

VOLCÀ SANTA MARGARIDA

El volcà Santa Margarida és un dels volcans més emblemàtics del Parc  Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Després d’una bona pujada fins al cim del volcà la vista d’un cràter immens és la millor recompensa.

Visites guiades a la Cooperativa de la Fageda

COOPERATIVA DE LA FAGEDA

La Fageda és una entitat d’iniciativa social que té com a finalitat la inegració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Una de les activitats principals és la fabricació i comercialització de postres làctics, iogurts, gelats i melmelades.

Preus dels itineraris

Activitat de 2 hores

5,00 €

Activitat de 3 hores

8,00 €

Activitat de dia sencer

14,00 €

Més d’un dia i preu per a nens

Consulteu

Preus per persona  |  1 Guia per a grups d’un màxim de 20 persones

Preus dels itineraris per a grups escolars

Activitat de 3 hores

7,50 €

Visita Croscat

4,50 €

Activitat de 5 hores

10,00 €

Preus per persona  |  1 Guia per a grups d’un màxim de 20 persones