CARACTERÍSTIQUES

Places: 52
Places accessibles: 8
Places exclusivitst: consultar
Sanitaris adaptats: 1
Places de menjador: 55
(màxim per torn)
Camps de fútbol: 1
Piscina
Admissió d’animals: sí

HABITACIONS

Habitacions: 9

SALES

2 sales taller

PENSIONS

Només allotjament
Dret a cuina
Pensió completa

EQUIPAMENTS

Calefacció
Telèfon
Televisió
DVD
Video
Equip de só
Megafonia

Coordenades Google Maps:
Coordenades GPS:

Terra de volcans
Itineraris guiats per la Zona Volcànica de la Garrotxa i la ruta dels volcans: el Croscat, Santa Margarida, Montsacopa, Can Tià, Font Pobra o Montolivet entre molts altres volcans.

Estudi de l’aigua
Excursions i activitats per comprendre el cicle de l’aigua, un estudi sobre l’aigua del riu Fluvià (el riu de la nostre comarca), la depuració de les aigües residuals i la física de l’aigua.

Sistemes Naturals
Rutes, itineraris i activitats relacionats amb la geobotànica, ens ajudaran a entendre els diferents sistemes naturals que tenim en el nostre territori i la diversitat de flora i fauna que podem observar.

Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica, a la Vall d´en Bas, a tan sols 4 km del centre d’Olot,  la Casa de Colònies de les Preses i el seu entorn es converteixen en un centre de recursos pedagògics i en un aula viva de natura i en la natura, per mitjà del desenvolupament dels nostres programes pedagògics.

Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica a la Vall d’en Bas.

Dedicada al públic familiar i grups en general que busquen un allotjament acollidor des del qual conèixer la Garrotxa.

ACTIVITATS

Vacances familiars

Us convidem a conèixer la Garrotxa al costat d’altres famílies amigues del vostre centre. Tindreu accés de manera gratuïta a un programa de visites guiades amb els millors guies de la comarca, pel mer fet d’allotjar-vos a casa nostra.

Descobriu amb bicicleta la Via verda del Carrilet, amb interessants descomptes especials per a grups familiars al Centre Logístic de Bicicletes (grups mínims de 10 persones).

Estades escolars

La Casa de Colònies de les Preses us ofereix els seus programes pedagògics sobre el patrimoni natural i la seva relació amb l’ésser humà.

Les programacions que us oferim no són propostes tancades, sinó que poden ser modificades per a, si ho considereu necessari, adequar-se a les vostres necessitats curriculars.

Voleu venir a Les Preses ?RESERVA ARA »

Cases de colònies

 • El Rourell
  El Rourell
  VALL D'EN BAS
  La Garrotxa
 • La Cadamont
  La Cadamont
  SANT JOAN LES FONTS
  La Garrotxa
 • Les Preses
  Les Preses
  LES PRESES
  La Garrotxa
 • Mas Colltort
  Mas Colltort
  ST. ISCLE DE COLLTORT
  La Garrotxa

Colònies escolars a la Garrotxa

 • Educació infantil
  Educació infantil
  Estades temàtiques en cases de colònies de la Garrotxa, Osona i Alt Empordà per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys. Colònies que traslladaran els més petits a un món màgic gràcies a la seva imaginació i les activitats i la complicitat dels nostres monitors.
 • Colònies de primària
  Colònies de primària
  Diversos itineraris i rutes per la Garrotxa, activitats d’aventura, i tallers formaran les colònies dels infants de primer de primària a sisè, adaptant cada colònia i l'oferta d'activitats a l’edat dels infants i de la seva oferta. Apostem per a unes colònies educatives però al mateix temps lúdiques.
 • Colònies E.S.O.
  Colònies E.S.O.
  Estades en cases de colònies per a alumnes d'ESO, o bé per a colònies de fi de curs lúdiques i esportives o estades per fer crèdits de síntesi de manera lúdica, educativa i esportiva. Oferim una combinació d'activitats, itineraris i rutes per als més grans.