Els més petits gaudiran d’unes colònies en què es traslladaran a un món màgic a través de la seva imaginació gràcies a l’ambientació, les activitats i la complicitat dels nostres monitors.

Estades temàtiques en cases de colònies de la Garrotxa, Osona i Alt Empordà

colonies-tematiques-tallafocs

EN TALLAFOCS

En Tallafocs és el guardabosc encarregat de vigilar i protegir tots els animals i les plantes que viuen per aquests boscos. Tot va bé mentre pot fer la seva feina però aquest cop un problema inesperat l’ha deixat sense les seves eines.

En Tallafocs demanarà als nens que l’ajudin a recuperar les seves eines i a canvi ell els hi ensenyarà tot el que sap del bosc.

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies aprendrem quins són els hàbits i els rastres d’alguns dels animals més comuns als nostres boscos mitjançant el joc dels animals: ens endinsarem en el bosc amb els cinc sentits per no perdre’ns res del que hi passa i descobrirem què mengen les aus rapinyaires gràcies a les egagròpiles que trobem.

 Descarrega’t EN TALLAFOCS

colonies-infantils-dragolina

LA DRAGOLINA

La Dragolina és una dragona que des de fa molts i molts anys viu amagada al Puigsacalm. Normalment ningú no sap que existeix, però aquest cop, com que la Dragolina ha perdut tres ous, es posarà en contacte amb els nens i els demanarà ajuda per trobar-los. Durant les colònies ens anirà deixant cartes i pistes per guiar-nos.

Proposta d’activitats:
Durant aquestes colònies ens convertirem en dracs, ens endinsarem en el bosc amb els cinc sentits per no perdre’ns res del que hi passa i fabricarem un remei casolà fet amb les plantes que nosaltres mateixos recollirem: l’ungüent de plantatge. Finalment, després d’haver trobat els ous, farem una excursió per portar-los allà on calgui.

 Desacarrega’t LA DRAGOLINA