Corriol Serveis Educatius disposa de més de 10 guies especialitzats en rutes personalitzades al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Oferim activitats de mig dia, de dia sencer o diversos dies. Les excursions estan pensades per a grups d’amics, famílies, gent gran i també adaptades per a persones amb discapacitats físiques o psíquiques, o per a qualsevol grup de persones  que vulgui gaudir de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Us proposem visitar els llocs més interessants i emblemàtics de la comarca.

Gaudireu de l’entorn aprenent nocions de geologia, botànica, zoologia, ecologia, geografia, història i consells pràctics sobre com protegir i conservar el nostre patrimoni natural: valls, rius, muntanyes, animals, bolets i les plantes.

Visites programades: dissabtes i diumenges a les 11 h.

Preus dels itineraris

Preus per persona  |  1 Guia per a grups d’un màxim de 20 persones

Adults

6,00 €

Nens fins a 12 anys

4,00 €

Reserva la teva visita!

RESERVAR »

Normativa de funcionament de l’Equipament Museístic del Volcà del Croscat

L’Equipament Museístic del Volcà del Croscat, propietat de la Generalitat de Catalunya, està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i depèn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En compliment dels seus objectius, l’Espai Museístic del Volcà del Croscat desenvolupa les funcions següents:

a) Conservar l’espai de les grederes del volcà del Croscat amb els seus elements destacats pel seu interès geològic i com a suport a l’explicació i la interpretació del patrimoni geològic.

b) Promoure activitats de recerca, difusió, promoció i conservació del patrimoni geològic.

Equipament Museístic del Volcà del Croscat

Volcà del Croscat, accés des de l’àrea de Santa Margarida (ctra. Gi-524, Olot-Santa Pau) per l’itinerari pedestre 15 (senyalitzat).

Reserves de visites per a grups organitzats:

Els grups organitzats només poden visitar el volcà del Croscat acompanyats d’un guia del Parc Natural i cal concertar la visita prèviament i amb prou temps suficient, ja que pot estar ple la data que es vol fer (la capacitat de càrrega de l’espai és de sis grups d’un màxim de 20 persones a la vegada). Les visites de grups són com a màxim de 20 alumnes i no es pot superar per cap motiu. A més del guia del Parc Natural, el grup haurà d’anar acompanyat per almenys un responsable del grup.