Mas Pinadella

Sant Joan les Fonts (La Garrotxa)

Mas Pinadella és un mas rural que es troba a la Vall de Begudà, dins el municipi de Sant Joan les Fonts, a la comarca de la Garrotxa, un lloc privilegiat dins la zona volcànica de la Garrotxa. Molt a prop de pobles tant emblemàtics com Olot, Castellfollit de la Roca, Besalú, la Vall d’en Bas i Santa Pau.

Una casa de colònies ideal per estades de tot tipus de grups: famílies, amics, escoles o esplais. Destaquem la cuina casolana, el tracte humà, proper i personalitzat. Podeu escollir entre un ampli ventall d’activitats destinades a fomentar l’Educació Ambiental, aprofitant l’entorn propi de la zona.

Mas Pinadella disposa de Granja Escola per conèixer la vida a pagès.

Àpats per a grups

Mas Pinadella ofereix àpats per a les vostres celebracions: reunions familiars, aniversaris, batejos, comunions, casaments, grups d’amics, clubs esportius…

Descarregar menús per a grups »

Visita virtual

Instal·lacions

CARACTERÍSTIQUES
Places: 65
Places accessibles: 56
Places exclusivitat: 30
Sanitaris adaptats: 1
Places menjador: 70 (màxim per torn)
Sala polivalent exterior,
adaptable a menjador amb 40 places més.
Piscina
Admisió d’animals: si, controlats

HABITACIONS
Habitacions de 18, 14, 9, 9, 8, 8 i 6 places

SALES
Sales per tallers o audiovisuals
Sala amb llar de foc

TIPUS DE PENSIÓ
Pensió completa

EQUIPAMENTS
Calefacció
Nevera i microones d’ús public
Televisió
Equip de música amb CD i connexió USB
Wifi

Activitats

Vulcanisme: visita guiada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (els volcans, les colades, la lava i la Fageda d’en Jordà.

Hort i Granja: visitar els animals de la granja, conèixer el seu origen, munyir les vaques…

Itineraris de natura i descoberta de l’entorn: fauna i flora, els ecosistemes, la interpretació del paisatge, el món rural… possibilitat de realitzar senderisme i excursions per l’Alta Garrotxa.

Activitats d’esport i aventura: itineraris amb bicicleta de muntanya, tir amb arc, inici a l’equitació o passejades a cavall.

Tallers: apicultura, modelatge del fang, vímet, papriroflèxia, cuina o llet i els seus derivats.

Jocs de nit i vetllades: en els diferents jocs de nit es treballa la tolerància i el respecte, la col·laboració, les pors i l’organització del grup d’una forma lúdica, motivadora i engrescadora.

Crèdits de síntesi

Terra de volcans
Itineraris guiats per la Zona Volcànica de la Garrotxa i la ruta dels volcans: el Croscat, Santa Margarida, Montsacopa, Can Tià, Font Pobra o Montolivet entre molts altres volcans.

Estudi de l’aigua
Excursions i activitats per comprendre el cicle de l’aigua, un estudi sobre l’aigua del riu Fluvià (el riu de la nostre comarca), la depuració de les aigües residuals i la física de l’aigua.

Sistemes Naturals
Rutes, itineraris i activitats relacionats amb la geobotànica, ens ajudaran a entendre els diferents sistemes naturals que tenim en el nostre territori i la diversitat de flora i fauna que podem observar.

Reserves