Visites guiades

Vine a descobrir l’autenticitat de la comarca de la Garrotxa, a través dels seus paisatges volcànics, únics a la península ibèrica, amb el nostre equip de guies acreditats pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Preus dels itineraris

Preus per persona amb un guia per a grups d'un màxim de 20 persones
Adults
10,00 €
Nens fins a 12 anys
5,00 €

Volcà Croscat

QUÈ VISITAREM: Reserva natural del Volcà del Croscat.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Ens endinsem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Què és un parc natural? Com es va formar el Croscat? Perquè tenim volcans a la Garrotxa? Descobrirem des d’una visió general, alhora que detallada, la història, paisatge i actualitat del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.

DURADA: 2 hores  |  DIFICULTAT: Baixa

Volcà Santa Margarida

QUÈ VISITAREM: Reserva natural del Volcà del Santa Margarida.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Ens endinsem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Què és un parc natural? Com es va formar el Santa Margarida? Perquè tenim volcans a la Garrotxa? Descobrirem des d’una visió general, alhora que detallada, la història, paisatge i actualitat del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.

DURADA: 2 hores  |  DIFICULTAT: Mitjana

Fageda d'en Jordà

QUÈ VISITAREM: La reserva natural de la Fageda d’en Jordà.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Ens endinsem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Què és un parc natural? Com es va formar el bosc de la fageda d’en Jordà? Perquè és un bosc tan important i tant conegut? Descobrirem des d’una visió general, alhora que detallada, la història, paisatge i actualitat del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.

DURADA: 2 hores  |  DIFICULTAT: Baixa

Volcà Montsacopa

QUÈ VISITAREM: La reserva natural del Volcà Montsacopa

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Tot i estar envoltats per la ciutat d’Olot, la capital de la comarca de la Garrotxa, l’espai que visitarem es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Veurem com això és possible, què vol dir parc natural i descobrirem des d’una visió general, alhora que detallada, com conviuen els ciutadans d’Olot amb el Parc Natural.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: Baixa

Colada basàltica de Sant Joan les Fonts

QUÈ VISITAREM: L’espai del Molí fondo amb el salt d’aigua i la zona del Boscarró

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Ens endinsarem a una zona poc coneguda del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, com és un dels millors afloraments volcànics de la península ibèrica. Descobrirem què és un parc natural, com es va formar aquesta zona tan peculiar i veurem des d’una visió general, alhora que detallada, la història, paisatge i actualitat d’aquest Parc Natural.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: Baixa

Cinglera volcànica de castellfollit de la Roca

QUÈ VISITAREM: El mirador del poble de Castellfollit de la Roca i la cinglera basàltica des del mirador del riu Fluvià.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Descobrirem les vistes que amaga el poble de Castellfollit de la Roca des del seu mirador, entendrem la formació d’aquesta magnifica cinglera basàltica i tan característica i veurem des d’una visió general, alhora que detallada, la història, paisatge i actualitat del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: Baixa

Itinerari volcànic

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Durem a terme un itinerari circular d’un total de 10 km, amb el qual visitarem dos dels volcans més joves de la Garrotxa i el conegut bosc de la fageda d’en Jordà. També descobrirem què és un Parc Natural i com conviuen els ciutadans de la Garrotxa amb aquesta figura de protecció.

DURADA: 5 hores  |  DIFICULTAT: Mitjana

Espai Cràter

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Visitarem el nou centre de referència de la vulcanologia catalana a la mà d’un guia autoritzat pel Parc Natural per comprendre tot el que està relacionat amb el vulcanisme, paisatge i activitats humanes de la Garrotxa.

DURADA: 1 hora  |  DIFICULTAT: No n’hi ha

WEB ESPAI: espaicrater.com

Besalú

QUÈ VISITAREM: El poble medieval de Besalú i els seus elements arquitectònics i culturals més importants.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Visitarem els elements arquitectònics més importants i que es conserven més bé del comptat de Besalú. Descobrirem perquè en un passat va ser un punt molt important, alhora que estratègic.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: No n’hi ha

El Mallol

QUÈ VISITAREM: El petit turó que amaga molta història sobre la Vall d’en Bas.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Recorrerem aquest petit municipi, descobrint la historia que s’amaga en els seus edificis i les vistes privilegiades que té sobre la Vall d’en Bas.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: No n’hi ha.

Visites a granges

QUÈ VISITAREM: Diferents granges que elaboren productes artesanals i de proximitat.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Coneixerem de primera mà com treballen algunes de les granges de la garrotxa i com, a partir dels productes que obtenen, elaboren productes de proximitat i km 0.

DURADA: 2 hores  |  DIFICULTAT: No n’hi ha

Mirador dels volcans

QUÈ VISITAREM: El mirador dels volcans.

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Una ruta on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars i úniques del paisatge garrotxí, en especial dels volcans de Santa Pau i les seves colades de lava. Sortirem del bell mig del poble de Les Preses i passarem pel volcà del Racó, per Xenacs, pel Puig Rodó i pel camí de les barrincoles.

DURADA: 4 hores  |  DIFICULTAT: Mitjana

Sant Miquel del Mont

QUÈ VISITAREM: El mirador de Sant Miquel (mirador de la Vall de Bianya).

DESCRIPCIÓ DE LA VISITA: Una ruta circular on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars de l’Alta Garrotxa i el Pirineu tot passant per una de les poques rouredes monumentals que queden.

DURADA: 3 hores  |  DIFICULTAT: Mitjana

Activitats per a persones amb mobilitat reduïda

Per les activitats i visites guisades disposem de la cadira Joëlette, una cadira tot terreny amb una sola roda que permet a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o amb discapacitat practicar el senderisme, amb l’ajuda de dos acompanyants titulats. L’acompanyant del darrere assegura l’equilibri de la Joëlette I l’acompanyant del davant és l’encarregat de la tracció I la direcció.

Aquest servei té un petit sobre cost, ja que la cadira només la poden portar aquelles persones acreditades amb el curs de guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i a més a més, amb el curs de formació de conducció i ús de la cadira Joëlette. Des de Corriol, creiem que no té cap sentit que aquest sobre cost l’assumeixi el client que vulgui gaudir del servei de la cadira, per això assumim nosaltres aquest cost i pel client té el mateix preu que tothom.

Contacta amb nosaltres